Uw levensboek door onze schrijvers uit Purmerend

Het levensboek

Wil u uw persoonlijke geschiedenis graag op een unieke manier vast laten leggen? Onze schrijvers uit Purmerend helpen u graag met uw levensboek. Maar ook wanneer u graag een overzicht van de geschiedenis van bijvoorbeeld de gemeente Purmerend of uw bedrijf wilt, gaan onze schrijvers graag voor u aan de slag. Aan de hand van de verschillende pakketten en de vragenlijsten bepaalt u zelf hoe de bladzijden ingevuld worden.

Uw persoonlijke geschiedenis op papier

Door middel van een levensboek legt u niet alleen uw persoonlijke geschiedenis vast, maar krijgen geliefden ook een goed beeld van uw levensverhaal. Zo kunt u alsnog alles vertellen over uw leven, wanneer u niet de kracht heeft of de juiste woorden kunt vinden. Wat betreft de inhoud van uw levensboek is er geen vaste indeling. U bepaalt zelf met welke verhalen de verschillende hoofdstukken ingevuld gaan worden: bijvoorbeeld uw kindertijd in Purmerend, vriendschappen, uw schoolperiode, het huwelijk en de geboorte van uw kinderen. U kiest zelf uit de verschillende vragenlijsten.

Vier uw zakelijke jubileum

Bent u niet op zoek naar een persoonlijke biografie, maar zou u graag de geschiedenis van uw bedrijf of de gemeente Purmerend in beeld willen laten brengen in verband met een jubileum? Ook dan kunt u een beroep doen op onze schrijvers uit Purmerend. Wij gaan samen met u aan de slag om dit boek een feestje op zich te maken.

Onder andere bekend van

bekende merken

Telefoon

088-1155636

Mail

info@boekmakers.nl

Uw privacy

respecteren wij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

Elk levensboek heeft bij ons een verschillende prijs. Geen enkel leven is immers hetzelfde. Onze meest eenvoudige boeken beginnen vanaf 1.000,- en zijn voorzien van een fraaie voor- en achterflap met uw foto's. Maar het is ook mogelijk om een aantal extra opties toe te voegen. Denk hierbij aan extra pagina’s of een portretfoto door een professionele fotograaf. Voor elk budget hebben wij een gepaste optie, zodat het voor iedereen in Purmerend mogelijk is om dit unieke levensboek te laten maken.

Wanneer u besloten heeft om een levensboek te laten schrijven, verloopt de samenstelling van ervan als volgt:

  • U krijgt de vragenlijsten over de gewenste onderwerpen toegestuurd, zodat u zich rustig kunt voorbereiden op het gesprek
  • De tekstschrijver maakt een afspraak om langs te komen bij u thuis in Purmerend voor het interview
  • Na dit vraaggesprek maakt onze schrijver een lopend verhaal van uw antwoorden. Ondertussen krijgt u de gelegenheid om foto’s uit te zoeken voor uw levensboek en deze naar ons te sturen via een kopie of een scan
  • Wanneer de tekst af is, krijgt u uw eigen levensverhaal eerst te lezen. Waar nodig, passen wij de tekst aan
  • Is het levensverhaal naar wens? Dan krijgt u het geheel te zien in een drukproef, zodat u ziet wat het eindresultaat van uw levensboek wordt
  • Hierna laten wij uw levensboek afdrukken en zorgen dat het boekwerk binnen enkele dagen bij u thuis in Purmerend bezorgd wordt

Onderwerpen voor een levensboek over iemand uit Purmerend

Regio

Als u opgegroeid bent in de gemeente Purmerend of in andere plekken in de provincie Noord-Holland, dan kunnen wij een kleine geschiedenis over deze regio's schrijven als toevoeging voor uw levensboek.

Vrienden

Had u veel vrienden die u wilt vermelden? Heeft u bijzondere herinneringen aan sommige vrienden? Of was u bevriend met bekendheden uit Purmerend? Dan is dat zeker aandacht waard.

School

Ging u naar de Da Vinci College? Dan heeft u daar vast herinneringen aan. Bijvoorbeeld over die leuke leraar of uw rapportcijfers. Uw lievelingsvakken of de vriendjes die u daar gemaakt heeft.

Bezienswaardigheid

Wellicht heeft u ook goede herinneringen aan uw eerste bezoek aan het Purmerends museum. Dan schrijven wij met plezier over uw eerste bezoek aan- en de geschiedenis van het Purmerends museum.

Sport

Was u lid van FC Purmerend? Dat horen wij graag over uw heroïsche avonturen als goalgetter, over de eerste ontmoeting met uw huidige partner in de derde helft of de biertjes met uw teamgenoten.

Liefde

Voor ieder mens is liefde een belangrijk deel van het leven. Wij horen graag over uw amoreuze avonturen en wellicht zelfs over uw ja-woord op het gemeentehuis op de Purmersteenweg 42

Ervaringen

ervaring-1

Mevr. de Boer - Wilbrink

“Ik twijfelde erg toen ik door mijn kinderen gevraagd werd om een levensboek te laten schrijven. Het is immers heel persoonlijk. Uiteindelijk toch gedaan en het viel reuze mee. Ik vond het eigenlijk wel erg fijn om eens uitgebreid over mijn verleden te praten. Bovendien zijn mijn kinderen en kleinkinderen enorm gelukkig met mijn boek.“

ervaring-2

Dhr. Lucassen

“Toen ik ziek werd stond ik opeens stil bij de vergankelijkheid van het leven. Ik besloot om iets achter te laten voor mijn kleinkinderen die nog erg jong zijn. Een levensboek leek me ideaal. Na een paar intensieve gesprekken en wat overleg was na 2 maanden het boek af. Het resultaat is geweldig. Achteraf gezien was ik iets te snel met het boek, ik lijk de ziekte gelukkig te overwinnen.“

Zo komt uw verhaal tot leven

U spreekt met ons

We nemen de tijd

Per telefoon of op locatie interviewen wij u met oprechte interesse.

Wij schrijven uw verhaal

Met liefde voor het vak

Op onze werkplek werken wij uw verhaal uit tot een mooi en goed boek.

Uw verhaal wordt een boek

Prachtig resultaat

We ontwerpen de pagina's en zorgen met de drukker dat uw boek prachtig gedrukt wordt.

schrijfster

Professionaliteit

Het levensboek stelt u op samen met een van onze schrijvers uit Purmerend. Elke schrijver in ons bestand is professioneel opgeleid, zo weet u zeker dat alle teksten van goede kwaliteit zijn. Onze schrijvers komen bij u thuis voor een interview. Heeft u niet voldoende energie voor een gesprek in deze vorm? Dan is het ook mogelijk om deze vragen bijvoorbeeld schriftelijk te beantwoorden.

Contact met onze schrijvers uit Purmerend

Wilt u graag uw levensverhaal vereeuwigen door middel van een eigen biografie? Of wilt u graag de geschiedenis van de gemeente Purmerend in beeld brengen? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op door middel het contactformulier.

Leg uw persoonlijke geschiedenis vast

Laat iets unieks en moois achter voor uw dierbaren