!DOCTYPE html> 144112722910415 !DOCTYPE html> 144112722910415
Wij zijn bereikbaar op: 088 - 11 55 636
Leg uw (persoonlijke) geschiedenis vast in een levensboek

Het levensboek

Geef uw geliefden een kijkje in al uw dierbare herinneringen door middel van een levensboek. Met behulp van verschillende hoofdstukken wordt uw levensverhaal uitgebreid beschreven. Welke momenten in het levensboek aan bod komen, bepaalt u zelf door middel van onze verschillende vragenlijsten. Daarnaast is het mogelijk om een jubileumboek op te stellen voor uw bedrijf, vereniging of gemeente.

levensboek

Wat kost het om een biografie te laten schrijven?

Sommige vragen zijn makkelijk om te stellen maar niet eenduidig te beantwoorden. Een compleet uniek boek op basis van een leven dat wij niet kennen... dat kost tijd. Maar hoeveel tijd hangt af van uw wensen. Hoeveel pagina's wilt u? Wilt u op locatie geïnterviewd worden of levert u zelf ook wat tekst aan? Heeft u genoeg foto's van goede kwaliteit of moeten wij foto's gaan retoucheren? Wij kunnen niets zinnigs zeggen over de prijs als we de antwoorden op onze vragen nog niet hebben. Daarom kunt u altijd even vrijblijvend uw situatie en wensen aan ons voorleggen. Dan weet u binnen 24 uur de prijs.

Indicatie

Onze prijzen beginnen bij 1.000,-. Veel van onze klanten delen de prijs met dierbaren die ook graag zo'n boek van de hoofdpersoon willen hebben.

Leg uw persoonlijke geschiedenis vast

Laat iets unieks en moois achter voor uw dierbaren