Levensboek van uw geschiedenis in Katwijk

Het levensboek

Niet alleen bekende personen verdienen een biografie. Ook uw levensverhaal is de moeite waard om vast te laten leggen door middel van een levensboek. Onze schrijvers zetten uw persoonlijke verhaal op papier. Zo laat u altijd uw eigen verhaal na aan uw dierbaren. Door de uitgebreide kennis van onze auteurs is het ook mogelijk om een levensboek te maken vanuit zakelijk oogpunt, zoals de geschiedenis van uw bedrijf of vereniging in Katwijk. Maak een keuze uit de verschillende pakketten en wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het vertellen van uw verhaal.

Het interview

Zonder uw verhaal blijven de bladzijden van uw levensboek leeg. Daarom gaan onze schrijvers uit Katwijk graag met u in gesprek tijdens een interview op locatie. U mag zelf aangeven waar dit interview plaats gaat vinden. Bent u door omstandigheden niet mobiel genoeg? Dan komt onze schrijver graag bij u thuis in Katwijk.

Jubileum dorp, bedrijf, vereniging of gemeente?

Onze schrijvers uit Katwijk zijn veelzijdig. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om een persoonlijk levensboek op te laten stellen, maar ook een zakelijk jubileumboek voor uw bedrijf, dorp, de gemeente Katwijk of uw vereniging. Door middel van verschillende interviews maken onze schrijvers een vakkundig overzicht van het verleden en het heden. De inhoud van het jubileumboek stemmen wij met u af op basis van uw wensen en eisen. Ontbrekende informatie wordt aangevuld door middel van research. Dit jubileumboek is een uniek relatiegeschenk voor zakenpartners, donateurs, sponsoren, (oud)bestuursleden en (oud)werknemers uit Katwijk.

Onder andere bekend van

bekende merken

Telefoon

088-1155636

Mail

info@boekmakers.nl

Uw privacy

respecteren wij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meerdere sessies

Heeft u zoveel te vertellen over uw persoonlijke geschiedenis dat één sessie niet voldoende is? Dan is het mogelijk om meerdere sessies bij te boeken. Kost het gesprek met de schrijver op locatie in Katwijk u teveel energie? U bent ook vrij om aan te geven dat in dit geval een telefonisch interview of zelf de vragenlijsten invullen uw voorkeur heeft. Het interview is ook niet exclusief tussen alleen u en de schrijver. De aanwezigheid van bijvoorbeeld een familielid is toegestaan tijdens dit vraaggesprek.

Hoofdstukken levensboek

Wanneer u dit wilt, mag deze persoon zelfs bijdragen aan het verhaal van uw levensboek door middel van verschillende anekdotes. Zo kunt u bijvoorbeeld een hoofdstuk wijden aan uw kinderen, waarin u ze zelf ook aan het woord laat. Maar er is ook ruimte voor onder andere de volgende onderwerpen: geloof, uw kindertijd in Katwijk, familie, de liefde, werk, etc.

Onderwerpen voor een levensboek over iemand uit Katwijk

Regio

Als u opgegroeid bent in de gemeente Katwijk of in andere plekken in de provincie Zuid-Holland, dan kunnen wij een kleine geschiedenis over deze regio's schrijven als toevoeging aan uw levensboek.

Vrienden

Had u veel vrienden die u wilt vermelden? Heeft u bijzondere herinneringen aan sommige vrienden? Of was u bevriend met bekendheden uit Katwijk zoals Dirk Kuijt? Dan is dat zeker aandacht waard.

School

Ging u naar de Andreas College in Katwijk? Dan heeft u daar vast herinneringen aan. Bijvoorbeeld over die leuke leraar of uw rapportcijfers. Uw lievelingsvakken of de vriendjes die u daar gemaakt heeft.

Bezienswaardigheid

Wellicht heeft u ook goede herinneringen aan uw eerste bezoek aan De Vuurbaak. Dan schrijven wij met plezier over uw eerste bezoek aan- en de geschiedenis van De Vuurbaak.

Sport

Was u lid van VV Katwijk? Dat horen wij graag over uw heroïsche avonturen als goalgetter, over de eerste ontmoeting met uw huidige partner in de derde helft of de biertjes met uw teamgenoten.

Liefde

Voor ieder mens is liefde een belangrijk deel van het leven. Wij horen graag over uw amoreuze avonturen en wellicht zelfs over uw ja-woord op het gemeentehuis op de Koningin Julianalaan 3

Ervaringen

ervaring-1

Mevr. de Boer - Wilbrink

“Ik twijfelde erg toen ik door mijn kinderen gevraagd werd om een levensboek te laten schrijven. Het is immers heel persoonlijk. Uiteindelijk toch gedaan en het viel reuze mee. Ik vond het eigenlijk wel erg fijn om eens uitgebreid over mijn verleden te praten. Bovendien zijn mijn kinderen en kleinkinderen enorm gelukkig met mijn boek.“

ervaring-2

Dhr. Lucassen

“Toen ik ziek werd stond ik opeens stil bij de vergankelijkheid van het leven. Ik besloot om iets achter te laten voor mijn kleinkinderen die nog erg jong zijn. Een levensboek leek me ideaal. Na een paar intensieve gesprekken en wat overleg was na 2 maanden het boek af. Het resultaat is geweldig. Achteraf gezien was ik iets te snel met het boek, ik lijk de ziekte gelukkig te overwinnen.“

Zo komt uw verhaal tot leven

U spreekt met ons

We nemen de tijd

Per telefoon of op locatie interviewen wij u met oprechte interesse.

Wij schrijven uw verhaal

Met liefde voor het vak

Op onze werkplek werken wij uw verhaal uit tot een mooi en goed boek.

Uw verhaal wordt een boek

Prachtig resultaat

We ontwerpen de pagina's en zorgen met de drukker dat uw boek prachtig gedrukt wordt.

schrijfster

Prijzen en extra’s

Omdat elk levensboek anders is, is het voor ons lastig om een standaard prijs te benoemen. Onze prijzen beginnen bij 1.000,-. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs flink variëren. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de volgende extra opties:

  • extra pagina’s voor uw levensverhaal
  • extra pagina’s voor uw foto’s
  • bewerken van uw foto’s
  • persoonlijke boodschap door middel van een spraakopname of een videoboodschap
  • opname van het interview met onze schrijver
  • portretfoto door een professionele fotograaf uit Katwijk
  • vertaling van uw levensverhaal, bijvoorbeeld van Nederlands naar Engels

Wil u graag meer weten over de verschillende opties voor uw levensboek of onze werkwijze? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen gebaseerd op uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Leg uw persoonlijke geschiedenis vast

Laat iets unieks en moois achter voor uw dierbaren