Jubileumboek

Bent u niet op zoek naar een persoonlijk levensboek, maar zou u juist graag een jubileumboek willen laten maken ter ere van uw gemeente, dorp, bedrijf of vereniging? Ook dan helpen wij u graag. Door middel van research en persoonlijke gesprekken beschrijven wij uitgebreid het heden, verleden en de toekomst.

champagne jubileum boek

Vereniging

Bestaat uw sportvereniging binnenkort 25 jaar? Laat de geschiedenis vereeuwigen door middel van een jubileumboek. Oude foto’s retoucheren wij, zodat het resultaat representatief is voor zowel (oud)leden als sponsors.

Werknemer

Er zijn nog meer gelegenheden die zich prima lenen voor het laten opstellen van een jubileumboek. Bijvoorbeeld wanneer een van uw werknemers al een respectabel aantal jaar in dienst is, of wanneer u de directeur in het zonnetje wilt zetten. Laat het verhaal over aan onze schrijvers. Dan kunt u zich concentreren op de organisatie van het feest zelf.

Gemeente

Wanneer een dorp of plaats binnen uw gemeente een respectabel aantal jaar bestaat, is een jubileumboek een uitstekend middel om de geschiedenis in kaart te brengen. U beslist wie de schrijver gaat interviewen. Bijvoorbeeld markante inwoners, burgemeester en wethouders en de oudste inwoner van het dorp. Daarnaast doet de schrijver samen met u de nodige research om zo alles duidelijk in beeld te brengen, zowel in woord als geschrift.

Bedrijf

Een jubileumboek is een origineel cadeau voor zakenrelaties, oud-medewerkers, uw huidige collega’s maar ook voor uzelf. In dit boek staan we stil bij de start van het bedrijf en bijvoorbeeld de hoogtepunten. Bij ons is er geen richtlijn vanaf hoeveel jaar we kunnen spreken over een jubileum. Zelfs wanneer uw bedrijf een jaar bestaat, beschouwen wij dit als een mijlpaal. Samen met onze ontwerpers zorgen wij dat er een goede balans is tussen de verhalen en het geleverde beeldmateriaal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de openingsspeech een mooi plekje te geven in het jubileumboek.

Onze aanpak

Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om het idee voor uw jubileumboek concreet te maken. Welke informatie is er beschikbaar? Wie wilt u laten interviewen? Heeft u voldoende beeldmateriaal? Wilt u ook nog extra’s toe laten voegen aan het jubileumboek? En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, wat is de deadline?

De schrijver maakt zo spoedig mogelijk afspraken voor de nodige interviews. De interviews kunnen afgenomen worden op locatie maar een telefonisch interview behoort ook tot de mogelijkheden. Daarna worden aan de hand van de verkregen informatie de verhalen geschreven. Is er nog aanvullende informatie nodig? Dan doet onze schrijver zelf research.

Wanneer de verhalen zijn geschreven voor het jubileumboek, krijgt u deze ter inzage. Indien nodig, passen wij de teksten aan op basis van uw opmerkingen. Hierna wordt tekst en beeld samengevoegd. Wij zorgen dat u een duidelijke impressie krijgt van het jubileumboek door middel van een drukproef. Na uw goedkeuring laten wij het boekwerk afdrukken. Deze ontvangt u tussen de X en X dagen op het aangegeven adres.

jubilee boek
Werkzaam door heel Nederland

Persoonlijk jubileum

Naast een jubileumboek voor bedrijven en gemeentes is het ook mogelijk om dit boekwerk samen te stellen voor een persoonlijke gelegenheden in dit kader. Denk hierbij aan:

  • pensionering
  • reünie
  • jaarboek voor basisschool, middelbare school of hogeschool
  • vriendschap
  • koperen, zilveren of gouden bruiloft

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door middel van het contactformulier.

Leg de geschiedenis vast

Maak iets unieks ter ere van een bijzondere gelegenheid.