Hoe werkt het?

U bent de bron van uw eigen levensverhaal. Daarom werken wij optimaal met u samen om een boekwerk te maken met een perfect eindresultaat. Na het samenstellen van uw persoonlijke pakket krijgt u de gelegenheid om uw levensverhaal te vertellen aan onze schrijvers. Het levensverhaal kan ondertussen nog aangevuld worden met extra’s, zoals een stamboom, een persoonlijke boodschap via video en een portretfoto. Op deze pagina leest u precies hoe wij samen met u het levensboek maken van begin tot eind.

boeken keuze

Stel uw eigen pakket samen

Bij het samenstellen van uw levensverhaal op papier heeft u de regie op alle fronten. Dit begint bij het aantal exemplaren. Het is mogelijk om uw levensverhaal eenmalig af te laten drukken, maar een grotere oplage is ook geen probleem.

Vragenlijsten

Wij begrijpen dat er wellicht bepaalde onderwerpen zijn waar u geen aandacht aan wilt besteden tijdens het maken uw levensboek, omdat deze nare herinneringen oproepen of omdat u deze momenten liever voorgoed achter u laat. Daarom werken wij met verschillende soorten vragenlijsten over bijvoorbeeld uw kindertijd, religie en de liefde. Zo bepaalt u zelf welke onderwerpen de revue gaan passeren. Deze krijgt u na het afronden van uw aanvraag toegestuurd per e-mail. Zo kunt u zelf al nadenken wat wij van uw levensboek mogen maken.

Vertel u levensverhaal

De pagina ’s van uw boek blijven blanco zonder uw levensverhaal. Daarom willen wij graag zoveel mogelijk van u weten tijdens het maken van dit boek. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw levensverhaal en uw persoonlijke geschiedenis. Een van onze schrijvers komt graag bij u langs voor één of meerdere sessies om een antwoord te krijgen op de door u geselecteerde vragen. Wij werken uitsluitend met professionele schrijvers om zo uitstekende kwaliteit te garanderen. Het kan voorkomen dat een bezoek niet aansluit op uw persoonlijke omstandigheden. Daarom is het ook mogelijk om u telefonisch te interviewen of dat u zelf de vragenlijsten invult en naar ons opstuurt.

Al uw herinneringen in één verhaal

Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent over het resultaat. Na het interview worden de antwoorden op de vragen zorgvuldig uitgewerkt tot verschillende hoofdstukken. Voordat de teksten naar de drukker gaan, krijgt u de mogelijkheid om deze door te lezen. Waar nodig corrigeren wij het verhaal op basis van uw aanwijzingen.

Voorbeeld fragment

Water

“Ik heb altijd iets gehad met water. Als klein jongetje kon ik er intens van genieten om urenlang te vissen. Een keer ging het mis tijdens het vissen. Ik had een flinke snoek aan de haak, die het er natuurlijk niet zomaar bij liet zitten. In een poging de snoek van de haak te krijgen, sodemieterde ik zelf ook het water in. Zeven jaar was ik en helemaal alleen. Ik raakte echter niet in paniek, want ik bleek te kunnen zwemmen. Wat een overwinning! Luid lachend heb ik nog een klein rondje gezwommen.

Het zal er vast heel raar uit hebben gezien, zo’n luid lachend en spartelend jongetje daar in het water. Daarna ben ik snel weer het water uitgeklommen, want stel je voor dat ik zou bezwijken aan flinke krampen. Die snoek heb ik trouwens niet meer te pakken kunnen krijgen. Mijn moeder geloofde mij niet. Die werd eigenlijk alleen maar wat boos, omdat ik thuiskwam als een verzopen katje. En al die vieze rotzooi in mijn kleding.

Tijdens de warme zomerdagen sprong ik maar al te graag weer in het water om de nodige rondjes te zwemmen. Mijn kleding liet ik drogen in de zon, dan kreeg ik tenminste geen boze moeder achter mij aan. Ik was een van de weinige jongens van het dorp die het aandurfde om zomaar het water in te springen, de meisjes vonden het maar wat bijzonder. Die zaten kirrend aan de kant toe te kijken hoe wij keer op keer in het water sprongen.

Gelukkig heb ik nog veel van het water mogen genieten. Ik heb ontelbare dagen zitten vissen met mijn zoons Ben en John. En ook tijdens onze vakanties heb ik vaak liggen dobberen in zwembaden en de zee. Nu zal ik niet meer zo snel in de plomp springen, maar het water speelt nog steeds een grote rol. Zo zijn we ook vaak te vinden op een cruise langs de Rijn.”

Zo komt uw verhaal tot leven

U spreekt met ons

We nemen de tijd

Per telefoon of op locatie interviewen wij u met oprechte interesse.

Wij schrijven uw verhaal

Met liefde voor het vak

Op onze werkplek werken wij uw verhaal uit tot een mooi en goed boek.

Uw verhaal wordt een boek

Prachtig resultaat

We ontwerpen de pagina's en zorgen met de drukker dat uw boek prachtig gedrukt wordt.
levensboek

Het eindresultaat

Na uw goedkeuring laten wij één of meerdere exemplaren maken van uw levensboek. Vervolgens ontvangt u het boek binnen X aantal weken op het aangegeven adres in een envelop of, indien gewenst, in een cadeauverpakking.

Wilt u achteraf toch nog graag meerdere exemplaren laten maken van uw levensboek? Neem dan contact met ons op via deze website.

Werkzaam door heel Nederland

Laat uw eigen levensboek maken

Kunnen wij u helpen met het schrijven van uw biografie om zo de belangrijke herinneringen en persoonlijke verhalen niet verloren te laten gaan? Neem dan contact op met onze schrijvers via het contactformulier. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een van onze schrijvers bij u in de buurt.

Leg uw persoonlijke geschiedenis vast

Laat iets unieks en moois achter voor uw dierbaren en deel uw ervaringen.